Termeni & Conditii

La data de 14.08.2020

TERMENI SI CONDITII

 1. INTRODUCERE

Prezenta sectiune defineste conditiile de utilizare a website-ului Dines Food de catre potentiali vizitatori sau clienti. Prin utilizarea website-urilor, consimtiti sa respectati termenii si conditiile prezentei sectiuni. Daca nu acceptati termenii si conditiile prezentei sectiuni, nu trebuie sa utilizati website-ul.

Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidentialitate”, care completeaza aceasta sectiune de “Termeni si Conditii”. Va rugam sa cititi in intregime politica de confidentialitate cu privire la datele personale prelucrate accesand acest link https://dines.ro/termeni-si-conditii.

 1. IDENTITATE

Website-ul www.dines.ro sunt proprietatea urmatoarelor societati:

 

 1. Societatea SC FESTIN FOOD SRL cu sediul in Bucuresti str Gramont nr 2,sector 4,avand CUI 42019025 , NUMAR DE ORDINE LA Registrul Comertului j40/17094/2019 , reprezentata prin Administrator Dines Adrian Constantin

III. PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al website-urilor – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea Dines Food si a partenerilor sai si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

 1. UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSITE-URILOR

In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul website-ului www.www.dines.ro

Nu utilizati website-ul ww.new.dine.ro in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati sau sa le accesati în alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de Dines Food. Putem intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Navigarea pe website-ul noastru nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acestea, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe website-ul www.www.dines.ro, da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor lor legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata website-ul in scopuri comerciale sau contrare intereselor  Dines Food este interzisa.

 1. RESPONSABILITATE

Dines Food  face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul website-ului.

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini. Cu toate acestea, Dines Food va prezinta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.

Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:

 • Ca exista identitate intre produsele prezentate in imaginile publicate pe website-ul www.www.dines.ro si produsele care vor fi livrate.
 • Disponibilitatea website-ului www.www.dines.rol sau operarea acestora fara erori sau intreruperi;
 • Compatibilitatea website-ului www.www.dines.ro cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;

Utilizarea si navigarea website-ului www.www.dines.ro se face pe raspunderea utilizatorilor.

Astfel, utilizand acest website, sunteti de acord ca  Dines Food nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-urilor, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizati website-ul.

 1. UTILIZAREA PLATFORMELOR DE COMENZI ONLINE APARTINAND GRUPULUI DINES FOOD
 2. Comenzile

Dines Food pune la dispozitia utilizatorilor/cumparatorilor platforme online prin care acestia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor afisate in interfata website-urilor.

Cumpararea produselor se poate face prin inregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comanda cu datele solicitate.

Utilizatorul/cumparatorul raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru inregistrarea contului sau plasarea comenzii.

Dines Food raspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor/cumparatorilor.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul consimte ca angajatii Grupului Dines Food sa il contacteze in situatia in care este necesara contactarea acestuia.

Dines Food  poate anula comanda efectuata de catre utilizator/cumparator, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Grupul Dines Food, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre utilizator/cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

Pentru motive justificate  Dines Food isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor/cumparatorilor in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau activitatii necorespunzatoare, actiunile acestora ar putea prejudicia Grupul Dines Food.

 1. Livrare si plata

Dines Food asigura prepararea si livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumparatori.

Plata comenzii se va face de catre clienti prin modalitatile puse la dispozitie de catre  Dines Food .

Dines Food nu va putea fi tras la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor in cazul în care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau.

 1. Politica de retur si responsabilitate

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini.

Dines Food poate publica pe website  produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. Astfel,  Dines Food isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.

In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre Dines Food , acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul clientului contravaloarea comenzii.

Dines Food raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online.

In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

 • produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
 • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
 • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

VII. PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

Echipa Dines Food isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta clientilor prin intermediul website-ului, , prin email, watsapp sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulile afisate, Dines Food  rezervandu-si dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila.

VIII. MODIFICARI

Dines Food isi rezerva dreptul de a amenda, modifica, actualiza, intrerupe operarea acestor website-uri sau al oricarui continut publicat pe aceste website-uri in orice moment, fara o notificare prealabila. Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp.

 1. DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict ivit intre Dines Food si clienti va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 1. DISPOZITII FINALE

In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.